Komora veterinárních lékařů České republiky

Zpět do kalendáře akcí

Bezpečnost a kvalita mléka v prvovýrobě

Typ akce: Vzdělávací ČR
Od: 21.11.2018
Do: 21.11.2018
Místo konání: VÚVeL Brno, Hudcova 296/70, 621 00 Brno
Přednášející: prof. Ing. O. Hanuš, Ph.D.; prof. MVDr. L. Vorlová, Ph.D.; Mgr. M. Dušková, Ph.D.; Mgr. I. Slaná, Ph.D.; MVDr. I. Koláčková, Ph.D.
Pořadatel: VÚVeL ve spolupráci s MZe
Odborný garant: doc. MVDr. R. Karpíšková, Ph.D.
Kontakt:

vf-registrace@vri.cz; 773 756 631


Cena: 150 Kč
Program:

Předchozí a současné vybrané aspekty kvality syrového mléka prof. – Ing. Oto Hanuš, Ph.D. (VÚM, s.r.o.)

Nutriční aspekty nesnášenlivosti mléka přežvýkavců – prof. MVDr. Lenka Vorlová, Ph.D. (VFU Brno)

Mikrobiologická kvalita kozího kolostra – Mgr. Marta Dušková, Ph.D. (VFU Brno)

Původce paratuberkulózy v mléce a kolostru – vliv na zdraví zvířat a lidí – Mgr. Iva Slabá, Ph.D. (VÚVeL)

Výskyt MRSA v chovech skotu a malých přežvýkavců, riziko kolonizace pro farmáře? – MVDr. Ivana Koláčková, Ph.D. (VÚVeL)

Čas  konání: 10.00-14.00


Přiložené soubory:
2018-11-21-0231-[1]-Pozvanka_V.Fest_21.11.2018

Zpět do kalendáře akcí
Komora veterinárních lékařů České republiky